Jsi jediná...
Anotace: znáte, když jste zamilováni...Zkuste napsat dojem =)
každým dnem se na tebe těším,
až tě zase mohu uchopit...
Jsi krásná jako vycházející slunce,
jsi okouzlující jako širé moře...
tak krásné je s tebou se procházet po louce,
jednou jsme dole a také nahoře...
Avšak chci uchopit tvé teplé ruce...
Miláčku, zde máš mé srdce...
jsme spojeni v jedno celé...
tvou něhu mi dávat je velice nálehavé...
Ty víš!Že tě miluju, lásko...
Ptáčci tě doprovázejí tvou tichou chůzí,
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Zdenek
Komentáře (2)
Komentujících (2)