Moc pěkná,vzdávám hold vše zvířecím přátelům našim a tobě taky,za básničku a tvou přítelkyni,pohlad´ za mě..
30.10.2008 10:17:00 | BARBYE
Nenech se zblbnout! Časem se vypíšeš...a tohle vyznání si ta psí babča určitě zaslouží! "o)
23.10.2008 17:07:00 | Churry
myslenka je pekna,ale par veci ti vytknout musim...za prve muj oblibeny rytmus... a za druhe ty fadni rymy....laskou- kraskou, sny- dny ..atd..atd.. to me vzdycky prasti do meho poetickeho oka :))
23.10.2008 09:25:00 | saddova