Anotace: ve větvích se třpytí bílej sníh - teď klouže mozkem aby ztich - ve větvích se třpytí bílej sníh - teď klouže mozkem a teče zdí - ten sníh... (Monika Načeva)
Hmmm.. Usměj se..
Básnička moc pěkná, ale.. Nelíbí se mi s jakou náladou to píšeš.. Netrap se..
25.10.2008 21:45:00 | dablik007
á sonet:-), píše ti to tak krásně když jsi smutný, ale to je to co nechci...teď si tak vybrat, co chci víc...
24.10.2008 22:12:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková