...já si zase privstanu a schovám se v tvém zupanu...
navzdory tomu, ze madarská klavesnice nemá hácky, takze to vypadá jak kdyz to psala saddova...
28.10.2008 16:47:00 | Mario de Janiero
Někdy se probudím o víkendu brzy, venku je ještě skoro tma, ale už se mi nechce spát, tak se jen tak povaluji... je to příjemné, pokud mne nic nečeká, žádná práca...
25.10.2008 21:52:00 | NikitaNikaT.
Potutelný? :-)
Lenoší se až v neděli, sobota je normální pracovní den. Tak šup ať jsi venku.
25.10.2008 09:11:00 | kouzelníček