Takoví jsme
Anotace: není to smutné, jen to patří k člověku, a asi se to nezmění, proč taky
Naše pocity se mění ze dne na den
Co nám bylo včera nejvíc drahé
Toho se dneškem chladně vzdáme
Zapomínáme rychle ale rychleji stárnem
Mnohdy ubližujem
Těm všem které jsme prý milovali
Často jsme falešnými kamarády
Při lásce se dopouštíme chyb
Pletem si slova mít rád a milovat
Říkáme jedno a myslíme si jiné
Cítíme že má něco být jinak než je
A tak se nedivme že věci často dopadají zle
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Janetee, Holis, shakespeares, Zweiblumen, adida, Bíša, v.hercik
Komentáře (3)
Komentujících (3)