Ticho!
Anotace: O smutné hudbě a smutku v duši a smutné náladě.
Neplačte už alespoň vy, šedé oči,
Když srdce přestat plakat nemůže.
Lkavé tóny klavíru ve víru se točí
A krev skapává od růže.
Nehraj už, větře nad propastí,
Když i harfeníka večer zmáhá
Srdce není, žalostnění rve jej v části
V rukou hudebníka – vraha.
Přečteno 448x
Tipy 16
Poslední tipující: Vampyrella, Romana Šamanka Ladyloba, Milásek, Holis, Zazuy, WAYWARD, Psavec, Mbonita, Marfuša, jedam, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)