Mojí malé
Anotace: Nešlo mi o báseň, ale spíš o projev soucitu a podpory osůbce, které si moc vážím a kterou mám moc ráda, třebaže to není navenek poznat. Není třeba to hodnotit.
Třída plná výsměchu
pobízí tě ke spěchu
Lavice míjíš s každým krokem
Provázejí tě dalším rokem
který nebere konce
Přichází znovu rána,
protože mezi nimi
nejsi zvána
Mrzí mě to
a jsem s tebou
I když to není vidět
Máme společný svět
plný bolesti a ran...
Jen cirkusový stan
Jsme zvířátka pro smích
Pro svět ostatních
...ale oni neví jak moc to bolí.
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Isobel, Modrý Anděl, BARBYE, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)