Pokrok nezastavíš (reakce na Franti) ;-)
Jak je to s křídlem to nevím, asi se to nedá, ale s jedním motorem na letadle se prý ještě letět dá..ale to je bohužel jiná věc...
29.10.2008 14:25:00 | Chancer
andrejko, andrejko...přijde mi, že jsi strašně vyspěla, jak lidsky, tak básnicky...(básnické vyspění je výborné, ale nevím, zda jsi tak nadšená z toho lidského)
28.10.2008 21:39:00 | Franti