Jako kapka vosku
Jako kapka vosku se roztéká,
když k tvému nitru proniká,
když tvého srdce se dotýká,
jako kapka vosku roztéká
Jako kus ledu je mrazivá,
když její láska umírá,
když nůž její duši rozmlývá,
jako kus ledu - mrazivá
Jako hrst ohně hoří,
když hranice své boří,
když zklamaní uvěří,
jako hrst ohně hoří
Jako kapka vosku se roztéká,
jako kus ledu je mrazivá,
jako hrst ohně hoří,
dej šanci svému noži
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Bůchví...
Komentáře (1)
Komentujících (1)