TOK
Anotace: lehce nepříjemná situace...
Žaludek točí se
Já honem ku míse
Krok-krok
Skrz hrdlo klestí si
Cestu tam do mísy
Zhnusení tok
Plyne tak pomalu
V prudkém tom návalu
Labyrint stok
Vyvrhlo mé tělo
Co držet nechtělo
...psychický blok?
Nemohlo strávti
Iluzí zabití
Proklatý sok!!!
Z úst tiché zavytí
"Život je na zblití"
..a další tok
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Unyle Pěl, sondulacek, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)