Bloudění
Anotace: Ztratily jsme se na prahu, zpátky nemůžem a dál se nám nechce. Zůstaneme, Hani?
Na polštáři
Pár vlasů
Co šeptaj
Že se ráno rozední
Červeným vstáváním
Pár kroků od tebe
Neuchopitelná
Intimita
Doutnající cigarety
Udušená
V polední
Studené vodě
Co odráží
Miliony malých duh
Který vidíš
Jen v motýlím světě
Plným stínů
A neslyšných kroků
V prachu
Zbyly jen stopy
Po kterých chodím
V kruzích
A hledám
Mládí
Který mi uteklo
V příšeří parků
S kytarou na stehnech
A zkouším
Co dospělej svět vydrží
Strach ze samoty
Z cejchu vpálenýho
Doprostřed bílý kůže
V kupě spadanýho listí
Mokrýho
Jako slzy
Kterými jsi mi máčel oči
A utíral duši
Sůl padá z nebe
Před blouděním
Mezi lidmi
A židlemi
Co nastavují nohy
Usínám
V náručí tmy
A probouzím se
Do ticha
Padajícího větru
Kdy ve zpětným zrcátku
Kontroluju
Tvoje
Neslyšný šlápoty
Do mýho
Ukřičenýho života
Přečteno 378x
Tipy 37
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Nienna, mexx, LaVendel, Vlk v rouše, joke27, Jahodová kopretina, Thesssinka, stmivani.na.lepsi.casy, Nevermind, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)