Je pravda, že hnedpři první řádce se mi vybavila Slepic pírka, ale jinak moc hezky napsaný. Příště by to ale chtělo méně viditelnější inspiraci. Jinak líbí:)
27.01.2006 11:11:00 | mimoid
Jasně..., má to i hlubší podtext; ta báseň je vážně skvělá! Líbí se mi na ní, že nejde ruku v ruce "se stádem" Originální!
Měj se moc pěkně.
07.09.2005 16:39:00 | Jasmin de Paris
Zajímavá úvaha. Kdyby mi to tu nenajíždělo takovou dobu, tak bych ráda okomentovala i jiné příspěvky, ale nějak se to pořád zasekává, taky s tím máte někdo problémy?
07.09.2005 14:31:00 | nadinka1