Robin Hood
Anotace: Prostě snaha o poklonu oblíbenému hrdinovi..
Chudým dával,
bohatým bral,
lstivý a zručný,
zbojníků král.
Pro Lví srdce
lítě se bil
nechuť ke smrti
ve válce skryl.
Pro něj luk a šípy
pro muže chléb
pro ženy kytice
šerifovy lep.
Přátelé rodinou
láska z dosahu
byť světla pominou
neztrácí odvahu.
Pomoci druhým
ho nutil cnostný pud
proti krutým
stál vždy Robin Hood.
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)