Tahle je hitovka! Vážně ;-) Zip se občas nepříjemně zasekává..ale dneska si ani neuvědomujeme, jak tahleta drobotina přináší užitek!
04.11.2008 21:00:00 | Chancer
je to hloupé, ale příjdem i to dost futuristické.a nedokážu ti říct proč.a právě to je na tom to hloupé.)
31.10.2008 00:48:00 | neurobeat