O ničem*
Anotace: Nápaditosti se meze nekladou;-)
Když už tak přemýšlím
o čem bych psala
je mnoho témat,
které bych sem dala.
O podzimu,listí,větru
o jaru,stromech,nebo svetru?
O zimě,saních a sněhu
o létu,slunci,nebo o metru?
O lásce,splínu,duši
o životě,lidech nebo co se sluší?
o sexu,přírodě či štěstí
o rodině,smutku a neštěstí?
A proto nechme duši snít,
aby mohl mozek něco vytvořit.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Filková
Komentáře (1)
Komentujících (1)