Můžu..?
Anotace: můžu o tobě nesnít?
Smím ti přibít srdce na zeď
Nejostřejší černou jehlou?
Můžu potom z něho saze
Utřít slzou z oka zběhlou?
Smím se tvářit odevzdaně
Před vládcem, co plány zhatí
Můžu zbořit nečekaně
Těla chrám, když noc se krátí?
Můžu vrátit všechno snění
Pocity a kousky touhy
Když se pode mnou svět mění
V mokré, opuštěné strouhy?
Přečteno 336x
Tipy 23
Poslední tipující: klara07, M3rryMarta Valenová, jedam, Holis, Ishtar, just me, fialová, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Flamy, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)