Ledová královna.
Anotace: Blíží se zima,brrrr.
Ledová královna uhání nocí,
v svém žezle ukryto má zlomek moci,
svírané v levici a v pravé sáně,
ujíždí někam přes sněhové pláně.
Projíždí vánicí se zpěvem v uchu,
jíž znělka přežívá v kdejakém duchu,
s úsměvem nezlomným přející štěstí,
opak je pravdou dík mrazivé pěsti.
Zběsilý výkřik z úst obrací kartu,
a země hlásí růst s oparem na rtu,
tvář zdobí královně ledové slzy,
slibuje pocestným návrat svůj brzy.
Ledová královna uhání nocí,
v žezle jí zbylo zlomeček moci,
ujíždí někam,v mlze se ztrácí,
někdo ji miluje a jiný zvrací.
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, sondulacek, Kristine Clary-Aldringen, Bíša, Květka Š., NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)