Hej, práskni do koní...
Anotace: Všude na světě je nějaké plus i mínus a já stále někde bloudím v zemích a něco hledám co vlastně je na dosah ruky a člověk to ani nevidí.
Hej,práskni do koní kočí
a veď mně v neznámo dál,
kde barva mých modrých očí,
spočine na zemský ráj.
Hej,práskni ,své opratě sevři
a bezpečně v dáli mně veď,
svět kolem spolu jsou ve při,
lid srdce je chladivá meď.
Hej,práskni do koní kočí
a poslouchej ten krásný zvuk,
jak kola se po zemi točí,
pln síly touh sevřených ruk.
Hej,práskni a očima hledej,
kousíček tichého kraje,
můj zrak mně šálí,je bledej,
cit duše si se smysly hraje.
Hej,práskni a neboj se rány
a doufejme,bude tam líp,
zde člověk má také své plány
od dob kdy Čech šel na Říp.
Hej,práskni a do zad už nehleď,
vpžed svoboda,budoucnost, mír,
na kraji bídy své neseď
a povstaň,chceš-li dál žít.
Hej,práskni do koní silou,
i kůň pak ti za pravdu dá,
vzpomínky,ty propusť žilou,
oheň již svobody plá.
Hej práskni a těš se na zítra,
slzy své ze tváře smaž,
poslechni ze svého nitra
rady,kterých si važ.
Hej,práskni do koní kočí
a veď mně neznámo dál,
kde barva mých modrých očí,
spočine na zemský ráj.
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Kristine Clary-Aldringen, Bíša, Květka Š., Flamy, NikitaNikaT., CorrimsonTom, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)