tyvole! - tys mě tedy zase po dlouhéééé době rozchrochtal smíchem :) - ok, beru Tě "milostivě" na milost (hyhyhy)
02.11.2008 20:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba
V dušičkový den jsi mi vykouzlil po pláči úsměv a rytmu s tvojí báseňkou jsem si začala broukat...jeden farmář kuře měl,heja,heja hou.:o))
PS:Nejen vlaštovky jsou bláznivé
02.11.2008 19:52:00 | střelkyně1