vědomí jak motýl..
vzlétlo k transformaci..
k poznání se sneslo..
dalo mu to práci..
na zahradě z příběhů
formálního žití
nechalo se při tom
osvícením chytit!
01.02.2009 09:41:00 | Bean
Ano ano, meziplátky magnolie mě též zaujaly.. jen bacha na masožravky...
07.12.2008 11:29:00 | Ještě dítě
Nemohl bys mi to říct i čínsky? Myslím, že zakoušíš
jakési dilema mezi logikou a citem a nemůžeš to nějak
sloučit dohromady. Jo, všechno je o sexu a o chemii.
11.11.2008 12:39:00 | jehlaspichlas
parádní, dá se to číst pořád dokola:) ST a slovo "meziplátky" si musim zapamatovat.
06.11.2008 11:46:00 | Squat_the_world