Venušino desatero
Anotace: počítejme...společně...
Sbírka:
Počítání
"Přišla ke mě ve spánku a pravila:
Hledej mě bez dalekohledu
lákej mě bez návnady
očaruj mě bez kouzel
dobývej mě beze zbraní
získej mě bez nároků
hýčkej mě bez krajek
miluj mě bez odkladu
potěš mě bezmezně
ochraňuj mě bez ega
rozjasni mě bez retuše
a já budu zářit i bez paprsků."
Přečteno 537x
Tipy 65
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, PIPSQUEAK, Nussichoco, Agniezka, shakespeares, Mausik, mavi, Paulín, Lorraine, denebrin, ...
Komentáře (25)
Komentujících (25)