Rodiče
Anotace: nj jak to tak bývá....takový pohled na dnešní výchovu
Z čisté lásky, jak se tak stává narodí se štěstí.
Z čisté lásky, jak to tak bývá objevíš se jen Ty.
Ze zloby a smutku, stane se zázrak narodí se dítě.
Ze zloby a smutku týraného těla, narodí se dítě.
Čistá láska, vychová štěstí ve zdravého člověka.
Čistá láska, vytvoří z Tebe hodného člověka.
Zloba a smutek z týraného života, udělá nebezpečného jedince.
Zloba a smutek vychová z dítěte, člověka se záští a klamem.
Čistou láskou pomáhají Ti v životě, udělat první kroky.
Čistou láskou schovají Tě pod křídla, ochranná pírka andělů.
Zlobou a smutkem, najdeš své tělo na dně řeky v rozkladu.
Zlobou a smutkem, chráníš se útokem před světem.
V lásce čisté neznají zákazy.
V lásce čisté neznají tresty.
Se smutnou zlobou často už nežiješ.
Se smutnou zlobou vytvoří MNE.
Přečteno 489x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)