Anotace: ...ber to jak chceš,nebuď hloupý,hlavně se pouč. ...asi jsem to přepísk (moc složité,omlouvám se)
Když je nevidíš, můžeš o ně snadno zakopnout..v tom to možná bude, čeče! Chvilku jsem totiž o tom musel přemýšlet :-)
04.11.2008 20:50:00 | Chancer
Ty jsi ale filozof. Safra, kde mám svoje kořeny?? Toť otázka.....jak málo slov stačí k velkému zamyšlení.:-)
04.11.2008 11:53:00 | JaniHani
Souhlasím, snad taky jednou nabudu toho věku, abych něco tak výstižného mohl napsat :)
04.11.2008 07:23:00 | Ctěný pán