... všechno tu už jednou bylo, ...
bezejmení malíři pravěku ... jeskyně Altamira ...
Leonardo da Vinci ... a jeho technické výkresy ...
strojů které budou dobývat budoucnost,
... nebo tajemná krása jeho Mony Lisy ...
... a i tahle báseň ...
*- ... a kdybychom nebyli schopni okouzlení pohledem, životem, pocitem ...
už by nikdo, ba a ani Da Vici ... nenamaloval tenhle obraz, ...
protože nelze žít, bez tvůrců, a ani bez diváků ...
... a už vůbec ne, bez okouzlení svou Lisou del Giocondo ...
*
04.11.2008 17:28:00 | HarryHH
Bojím se, abychom nezačali všichni smrdět v domnění, že na nás leze duch génia... :-)
04.11.2008 14:54:00 | Aťan
obdivují lidi co jsou sví...i jejich bláznovství..
že bych byla jednou z nich
obrazy už maluji
jen nejsou asi krásné
co však za takových
30 let
bude se na ně i mě jinak pohlížet a
třeba pak řekneš
geniální blázen.
04.11.2008 14:18:00 | Mbonita
Díky za zamyšlení...a souhlasím s Tebou .
Nádherné dílo, klaním se.
04.11.2008 12:04:00 | JaniHani
... jestli se nepletu tak už tu jednou byla ... možná je trochu předělaná ... máme společné známé ... teda tu bábu neznám ... asi ...
04.11.2008 11:15:00 | JardaCH