...i tak by se to dalo vyložit. Ale původně jsem neměl na mysli "jakéhokoliv" slova, nýbrž zbytečného... i mého, samozřejmě. :-)
13.11.2008 18:03:00 | Aťan
úžasný, takové zajímavé vyjádření nesmyslnosti jakého koliv slova neboť zanikne ve víru chatotického dění, jestli to dobře chápu...
12.11.2008 21:37:00 | Poetický Ďábel
Chtěl jsem tě tu nazvat "líným básníkem", ale po Bíšově "surrealistovi" neříkám nic :-) Ale v podstatě tvůj názor víc než respektuji!
04.11.2008 17:40:00 | Chancer
:-) Dobře děláš. Zatím mohu jen přitakat, že v každém z tvých děl je něco, co nás čtenáře chytá:). A za to ti děkujeme.
04.11.2008 17:19:00 | Dota Slunská