Procitat
Anotace: omlouvám se, není to báseň
procitat
znamená vzdávat se snu
v jeho plné síle
v jeho plné působnosti
v jeho jediném světě
můžu také procitnout
a vědět co se mi zdálo
a něco si z toho vzít
abych měl sny
abych o nich věděl
abych je vnímal jako sny
aby mi dokázaly dát
co sny mohou dát
musím se probudit
Přečteno 280x
Tipy 9
Poslední tipující: Triffid Kolbe, janewe, NikitaNikaT., WAYWARD, maliska, Mario de Janiero
Komentáře (2)
Komentujících (2)