Pro mého anděla
Anotace: ... ten pro koho to je to pozná, snad
Ty jsi můj malý andělíček,
tak náhle svržený z nebe,
když mě mé srdce bolí,volám Tebe,
já ráda pohladím Ti tvoje vlásky,
když zradí Tě tvé velké lásky,
vždyť i ty hladíš mou duši,
ty jsi můj malý andělíček,
aniž to kdokoliv tuší,
Tobě své srdce předkládám,
holé a zraněné na podnose z trní,
před jinými ho schovávám
pod tvými slovy jak kotě tiše vrní,
když před ostatními se skrývá,
z bezpečí hradeb se na ně dívá,
Ty jsi můj malý andělíček,
tak náhle svržený z nebe,
když mě srdce bolí, volám Tebe.
Komentáře (3)
Komentujících (3)