déšť
Anotace: ...prostě jen pocitový výlev...
Obnažený v lampách
Tichý déšť jako pláč
Padá, říká díky a
Já mu není zač
Za těch kapek pár,
Co zachrání se na kůži,
Dostanou azyl
a nezahynou v kalužích
Bosý a zmáčený
Vodním mikrosvětem,
S očima vzhůru
A výrazem nemluvněte
Čekám, že možná
Naprší mi dlaní
a já budu ten,
co ji zachrání...
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, shakespeares, labuť, sondulacek, Maro Deives
Komentáře (2)
Komentujících (2)