Anotace: Holt není každej den posvícení:)
:))
Je to ženská, přeci: přichází a odchází, jak si zamane. A ke všemu koukám, že nakonec přišla... vidím to tak, že ty´s to po sobě uklidil bez významných pohledů a ona dělá, jakoby tě v onom stavu nikdy nespatřila; tak to má být :)
21.01.2009 00:27:00 | drsnosrstej kokršpaněl
To jako pro vysvětlení, že přijít nemohla když u mne pobyla. Neznám ty i a y tak doplň si ta co tam patří.
09.12.2008 20:39:00 | umělec2
Ona při té pochůzce noční obchůzce zlákat se nechala slovy vábivými. Tak sem ji pojal ve snu svém objal. Do rána ji dojil.
09.12.2008 20:38:00 | umělec2
taky jsem kdysi měla nějakou básničku o kurevské múze co líhá s každým, ale mě nedá ani políbení.
ovšem nebyla tak dobrá jak toto:)
09.11.2008 21:22:00 | před zkroucením
dobry, nenucenost je fajne... a jeste si to odnesl celkem v poho :)
a myslim, ze ji trosku krivdis :)
06.11.2008 11:30:00 | saddova