Za světem
Anotace: hnusná to byla doba...
Ostnatá hráz mezi dvěma světy,
trýznění bezcenných bez odvety.
Nikdo nesměl znát svět tam,
kam se v přemýšlení vydávám.
Každý den sem mračna lidí,
putovala v obavách,
namačkaní jako sirky,
v malinkatých krabičkách.
Na místě už někdo tam
a někdo sem měl zase jít,
jediný člověk rozhodl,
kdo zemře a kdo bude žít.
Plynová koupel,
či utrápení hladem,
krabice živých,
ponechané ladem.
Nekonečná bolest,
tisíce výkřiků,
přísně střeženo za oponou,
za šálou nejhrůznějších hříchů.
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, loverose91, Sigurd II., Holis, teranosaur
Komentáře (1)
Komentujících (1)