zasněná
Anotace: sen ze kterého se nechce vrátit
Počátecké rybníky
"Valcha"
sníh mám po kotníky
spěchám
Harry Potter
luk a šípy
jako Amor
v skrytu lípy
Snape mi šlape na paty
za ním Lupin
a pak ... ty
milovaný - prokletý
Na pasece tančí stíny,
zní tu sladké evergreeeny
modrých přátel
Anewue a Enigman
Gabkin se Štěpinou
Hudba Holis
hraje datel
Duše blíž se vinou
Běžím sněhem
temným lesem
ztrácím přehled
nevím, kde jsem
Červená věž,
za ní skála
jako finská katedrála.
Rozběhnou se v ústrety
Aťan, Sio, Bíša..."ty"!
Čubík soby zapřahá
Kulishak mu pomáhá
v teplé dece
jedem přece
spolu ty a já
dát se oddat
každý to ví
ty máš úsměv heřmánkový
V Kamenici na náměstí
tančí spolem
v družném kole
všichni, kteří
ke mně patří
Hladíš moje ruce
líbám tvoji tvář
prach z motýlích křídel
padá na polštář
Věčně v lásce
navždy spolu
všichni drazí
kolem stolu...
Bráním svoje city
chci tu navždy být
mám po lásce hlad.
Ty´s mé štěstí,klid.
Jen věčně snít...
Sakra, děvče,
ty MÁŠ cenu
ať Bůh tvůj život zachová!
Realisticky do reality
probere mě
má přítelkyně
Saddova...
.
.
.
Přečteno 337x
Tipy 57
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lylča, Lady Carmila, Dota Slunská, Noc17, Taog, kulishak, teranosaur, Vlk v rouše, střelkyně1, ...
Komentáře (18)
Komentujících (16)