BEZNADĚJ
Anotace: http://uk.youtube.com/watch?v=qz7vGW2_5c0
Ztracený naděje
pozvednutý
perutěmi křídel
nejkrásnějších motýlů
Asi aby mi ukazali ironii mýho světa
Nezvladnutelnej strach mě přišel
asi behem sotva sekundy
pozdravit
Úzkosti zžírající srdeční okolí
zamítly odchod do vyměšovacího ústroji
- jsme dobří přátelé.
Chci tobogán naopak
Vysral se na mě další pták..
Na autobusový zastávce..
Prej za to že jsem
(ne)odmilovaná
neuspořádaná
sama
Tak jsem mu řekla at si strčí křídlo za ucho
Přečteno 284x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, fuu, Triffid Kolbe, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)