Sny
.
K nohám jsi mi složil
spoustu darů… Kajícný
.
s Láskou jsem zvedla …
poklad největší – Tvé sny
.
Po snech se nikdy nešlape
.
Z jemných vláken spředla
opálové nitě – /nejpevnější/
utkala z nich duhový šál…
.
Pokryl mě od hlavy k patám
Jsem ve Tvém snění - zahalená
.
Agapé
.
Přečteno 441x
Tipy 35
Poslední tipující: BArBArKO, snupicek, Holis, střelkyně1, Jin, Noc17, kroužek, hezule, Squat_the_world, Štěpina G, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)