Anotace: toulám se ulicí a ranní dlažba studí... i když to tu už asi kdysi bylo. Jen pro přesnost - venku prší.
jéj:-) no to snad ne? Krásný konec:-) souhlasím s kolegyní:-) nikde se netop_)
16.11.2008 11:12:00 | Lady Carmila
hezký, ale hrozně se bojim...
bojim se, že to něco znamená...opovaž se někde utopit, nemám ráda pohřby a vůbec ......... .... .... .. .., .. .. ........!
07.11.2008 23:30:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková