Na to, že je mi 14 se vážně nevymlouvám. Z mé strany o tom nepadlo ani slovo.
Beru tvoji kritiku , ale tohle už hraničí s urážením.
Mimochodem, moje sympatie k tobě nijak neovlivní Tipy.. Až se mi něco tvého bude líbit, prostě tě ohodnotím..
Měj se
10.11.2008 15:24:00 | In My Happy Darkness