Nebojím se života, aj když je někdy krutý a těžký, nebojím se smrti, ale nechcu, aby přišla brzy. Nebojím se lidi, jsou za masa, krve a kostí jako já... Občas si řékám, že se nebojím už ani bolesti, neb jsem teho tolik zažila, že nevím, co by mohlo být horší... Nevím, čeho se bojím. Bojím se o své blízké.
14.11.2008 19:25:00 | NikitaNikaT.
je to jako s vysokou horou, pokud se jí pokusíš obeít nevyhraješ, ale překleneš-li ji zvítezíš!
13.11.2008 11:30:00 | losscar
je to jako s vysokou horou, pokud se jí pokusíš obejít nevyhraješ, ale překleneš-li ji zvítezíš!
13.11.2008 11:30:00 | losscar
strach je součástí života... jen je třeba v sobě najít sílu a překonat ho.. a ty máš v sobě dost síly, tak všechny strachy překonáš, věřím ti ;-)
11.11.2008 18:31:00 | Caracol
musíš si uvědomit, že se bojíš jenom vlastního strachu...a strach je jenom produktem tvojí představivosti...takže si přestaň představovat a žij:)
09.11.2008 14:50:00 | Squat_the_world