Sklo
Anotace: Moc se mi to nepovedlo.
Rozbitý
sklo se na podlaze valí.
Pokrytý
Krví, jenž střepy do červena halí.
Hrdí
Na tuto barvu být nemůžem.
Tvrdí
Představy, jenž lehce přemůžem.
Krví,
Prý teď lidé pravdu omývají.
Prví,
Už bohužel umírají.
Co vám na toto poradit,
Rychle rozbité sklo nahradit.
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: jusTMee
Komentáře (1)
Komentujících (1)