Anotace: Zkouším se dívat... zvenku. Zkouším se dívat (protože to jediný umím) jak vypadám tam od vás... a občas zjišťuju že se mi daří co chci a ještě něco navíc!! heh...
hm...proč a koh bolí?? To jsi takový lamač srdcí?? Nebo umíš udělat takový tan psí pohled??
každopádně dávám tipík...líbí se mi to s tím mozkem a s tím jazykem:-)
16.11.2008 11:14:00 | Lady Carmila
bolí to, ale kdybys nechtěl tak by to nebolelo..
10.11.2008 20:23:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková