věž
Anotace: ..je těžké z ní odejít..
Vsadil jsem do věže,
všechny své touhy,
po schodech strmých,
pak opět sestoupil,
naposled upřel svůj,
pohled smutný a dlouhý
a dveře přitlačil
z posledních sil..
Pohladil zdivo tolik známé,
jež z chvilek blízkosti
spolu jsme stavěli
a ruku naposled
na hladké zábradlí dáme,
že jednou
přijde ta chvíle
to dobře jsme věděli..
Tak ještě jednou
hlavu svou otočím,
čas možná k Tobě
cestu mi zafouká,
ale to nebe
co nosíš pod obočím,
říká,že zůstaneš
navěky láska má...
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)