Anotace: Slovo anděl vnímáme v mužském rodě, ale je bezpohlavní… Mužský rod v básni tedy není směrodatný…
... dvakrát, třikrát ... vícekrát, číst a číst, stále dokola, opakování, matka moudrosti ... být ... je nádherná, jako ostatně většina ostatních, to co z ní má přijít, přijde asi později, ale i tak to byl zážitek ... nádherný ... :-)
12.11.2008 01:00:00 | vapiti
Viděl jsem starý obrázek, kde andělíček měl malého pinďourka, tak nevím. Kdo vlastě viděl anděla, pokud pominu toho, co má každý(skoro každý) doma.
11.11.2008 22:09:00 | Psavec