moc se mi líbí výraz promlčených vin:-)
ty si vždycky necháváš ta nelepší slovíčka na strhující konec co?
16.11.2008 11:15:00 | Lady Carmila
: )
zase je to jedna z těch, kdy si myslím...
12.11.2008 00:04:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
libi se mi napad,volba slov.obcas mi to tam drhne,ale to mi drhne u vseho.i kdyz rymovanejm moc neholduju,o tomhle bych rekla,ze je to vlastne docela uchazejici.pekna.
11.11.2008 22:45:00 | Layla.