Šanson zaprášených schodů
Anotace: Stačí jen poslouchat.. a pochopit.. :)
„Amazing Grace“
http://www.youtube.com/watch?v=q1_C41Eu2v8&feature=related
.
Šlápěje v tichu
Nekonečné ozvěny
Myšlenek matných
Trhají jemné
Pavučiny
Snů
Bloudíc v představách
O vlastním štěstí
Nevnímám
Pravý smysl
Střídání
Dnů
P(r)ach
Křehkých vzpomínek
Prsty rozetřu
Po zábradlí
Storočných schodů
Směju se
Ode dneška
Nic už mi nebrání
Rozběhnout se
Proti větru – domů
Nad
Temným
Včera
Zatvořím
Dveře
Udělám
Tečku
Dost
Zítra
Se stavím
Na šálku
Kávy
- Já
Už ne ten
Nevítaný
Host
Po schodech
Jimiž jsem každým dnem
Klesala jen dolů
Vrátím se
Zpátky, k nebi
Jemné částečky
Pavučin potrhaných
Nadějí slepím
Vždyť i já přeci
Zasloužím si kousek něhy
A p(r)ach
Odvážných myšlenek
Rty rozetřu
Po zdech
Storočných domů
Směju se
Dnes už mi nic nebrání
Vesele broukat si
Šanson
Zaprášených schodů
.
Přečteno 314x
Tipy 16
Poslední tipující: snupicek, sluníčko sedmitečné, WAYWARD, Actafool, Myrja, Triffid Kolbe, Douša, Bíša, Psavec, její alter ego, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)