Umlácený malíř
V zátiší s obraty byl zmatek
jsi roztomilá
jako obtížné slovo
vyřčené snaživým synovcem
jsem smutný jako zajíc
co si přečetl článek
o zítřejším honu
vožralas mi nohy
pořád se motaj
jen kolem tebe
moje deprese se svlíkla
postavila si bradavky a zachroptěla:
Tak se přisaj!
Jsi nádherná jako jaro
co právě začalo pít svůj čas
s ideálními stupni
Tenhle obraz dneska nenamaluju
Přečteno 302x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, el viento, Holis, NikitaNikaT., Bíša, WAYWARD, Marcella, Aťan
Komentáře (5)
Komentujících (5)