Reinkarnace iluzí
.
Podivné okamžiky
sestřelují iluze
s přesností
válečných sniperů...
Prásk! Prásk!
Další! A ještě jedna..
padají jedna za drouhou,
bezmocné špejle na střelnici.
Nejsou na nich ani růže,
ani opička na gumičce,
jen malé kousky mne...
Až odprásknou i tu poslední,
schovávám ji úplně vzadu,
posbírám ty kousky dřívek,
složím na hranici a zapálím
Fénix otřepe zbytky popela
a vystavím novou řadu špejlí
ve střelnici
.
Přečteno 379x
Tipy 42
Poslední tipující: Myrja, sýc, kouzelníček, Holis, NikitaNikaT., hezule, Iva Borecká, Petbab, Pokusný králík s melounovou náplní, Bíša, ...
Komentáře (14)
Komentujících (12)