Anotace: ... mluví ve mně ještě dítě :)
tahle vlastně není tak špatná;) aspoňže nikde žádný tebe/nebe ani rád/kamarád či růže s trny a ta melancholie i působí neafektovaně upřímným dojmem smýšlení napůl dívky a napůl dítěte. hezká.
28.12.2008 20:51:00 | melancholik