Schizo Deluxe
Vystříhal jsem si z papíru lidičky
jsou takoví jednotní
tak jim pálim hlavičky
flambováním k potlesku
rozjařených rarášků
co kašlou na pohádky a zneuctívaj
Princeznu na hrášku
ono se jí to líbí
když jí jde kouř
ze všech otvorů
je to tak pane králi
zplodil jste potvoru
semenem královským
poseju svá pole
vyroste mi nová vláda
no moc nečum
ty vole
klíče cinkají
odemykám
chvějou se mi ruce
Konečně doma!
Nazdar exekuce
směju se
nikdo na mě nemůže
Nikdo na mě nemůže!
Přečteno 324x
Tipy 26
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, el viento, Douša, Žqáry, Romana Šamanka Ladyloba, Selča, Aťan, Belmon, Helena Sládková, NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)