Zuzana
Anotace: už název byl oříšek
z vyšší moci,
cítím lásku
není nad ní,
vyšší moc
na tramvaji
změním v krásu
lidí vcítit
chorých dávku
bežel jsem po hraně
tak dlouho
až už ani nevím
kdy ne
nebýt do doby
celá dravá
nemít patentních svorek
být tak hravá
vložit do nich
co však?
a já si říkám,
kolik kláves je nutno stisknout
aby nebyl cítit chlad...
není jisté, ani možná
není snad krásné,
proč
a jak
to bílé,
to je ten pozdní sběr..?
a Zuzana
nemohla tušit
jak zpívat bude těžké. ona ne.
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, SantanderEntré, jedam, Chonglee
Komentáře (0)