Tisíc očí a malá rybí hlavička
Nikdo
to nechce vidět
a přesto
se všichni koukají
smyslové orgány dokořán
otevřené
a stejně
to víc než polovina
vůbec nevnímá
Jen obrovské množství
párů očí
a mezi nimi
něco
strhuje
naši pozornost
Přečteno 417x
Tipy 10
Poslední tipující: hanele m., Holis, Jesus, Kyle, Psavec, CorrimsonTom, Nyja, Bíša, Ctěný pán
Komentáře (2)
Komentujících (2)