Život mé babičky
Anotace: Je o životě mé babičky, je to úryvek z jejího života!
Na své dětství nikdy nezapomenu,
vždy si na něj v dobrém vzpomenu.
Vzpomínky před zimou oživým,
už teď se na to těším.
Do Blanska s vnučkou pojedu,
vše jí řádně ukážu!
Má dcera málem umřela,
já přitom perné chvíle zažila.
DDodnes nedostávám vděk,
ikdyž už na to mám věk.
Jak jsem se o děti starala,
oba jsem je milovala.
V kuchyni teď sedím a vzpomínám,
vnučce všechno povídám.
Své povídání teď končím,
příště zas své povídání oživím.
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, lucajda89, Agniezka, Nút
Komentáře (4)
Komentujících (4)