Medicína
Anotace: bez přítele nelze žít...
MEDICÍNA
Když vrátit se chceš k minulosti,
zeptám se tě proč a jak,
všichni žijí v současnosti
a nebude to jinak
Nechoď nikam,
zůstaň se mnou,
ať si mám s kým povídat
a s problémy se svěřovat
Nechápavě na mě zíráš
do tváře se mi však nepodíváš
proč nesmím jít, nedrž mě tu!
Prohodíš pak hloupou větu.
Vždyť kolem sebe máš přátele ,
my máme zas tebe,
bez kamaráda ti nic nejde
a srdce tě zebe
Až budeš sám,
tvá duše zčerná,
dostaneš se k šílenství
s medicínou hned přispěchám,
říká se jí PŘÁTELSTVÍ !
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, Anežka
Komentáře (0)